Keiko Belir Yarar kimdir?, nereli, kaç yaşında?

17.01.2022
1.373
Keiko Belir Yarar kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Keiko Belir Yarar kimdir?, biyografi sitemizde Keiko Belir Yarar kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Keiko Belir Yarar kimdir? kaç yaşında?, Keiko Belir Yarar kimdir? memleketi neresi, Keiko Belir Yarar kimdir? evi nerede, Keiko Belir Yarar kimdir? nereli, Keiko Belir Yarar kimdir? instagram, Keiko Belir Yarar kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Keiko Belir Yarar kimdir? Biyografi

Gerçek adı: Keiko Belir Yarar
Doğum tarihi: 16 Ocak 1977
Doğum yeri: Japonya
Boy: 1.65 cm
Kilo: 60 kg
Burcu: Oğlak
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar (Burak Altay ile)
Meslek: Oyuncu Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın

Keiko Belir Yarar nereli? Kaç yaşında?

Keiko Belir Yarar kızı, annesi, çocuğu, eski eşi? Kanser mi, öldü mü? Beni Affet, Şöhret dizisi dışında yer aldığı diziler? Keiko Belir Yarar Türk mü? Keiko Belir Burak Altay evli mi? Kim kimdir bölümümüzde Keiko Belir Yarar yaşamı ve biyografi detayları sizlerle birlikte olacak.

Keiko Belir Yarar yaşamı ve biyografisi

Keiko Belir Yarar Türk dizi ve sinema oyuncusudur.  2002 Yeter Anne ve 2005 senesinde Şöhret dizisinde oynadığı Ayşin rolü ile bilinmektedir. En büyük çıkışını 2011 senesinde Beni Affet dizisi ile yapan Keiko Belir Yarar 2019 senesinde Göğüs kanserine yakalanmıştır.

Keiko Belir Yarar 16 Ocak 1977 senesinde Japonya Tokyo’da dünyaya gözlerini açtı. Ailesi uzun bir süre önce Avrupa’ya ve oradan Tokyo’ya yerleşmiştir. Keiko Belir Yarar eğitim yaşamına Tokyo’da başladı. Türkiye’ye dönünce üniversite eğitim hayatına Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde sürdü.

Keiko Belir Yarar özel yaşamında oyuncu Burak Altay ile evli olup bu evliliklerinden Melek Arya Altay adından bir kızı bulunmaktadır.

Oyunculuk kariyerine 2002 senesinde “Yeter Anne” dizisi ile başladı. En büyük çıkışını 2011 senesinde “Beni Affet” dizisi ile yaptı. Günümüze kadar birden fazla yapımın içinde rol aldı. 2019 senesinde “Beni Bırakma” dizisinde “Esin” kişiliğine hayat verdi.

Keiko Belir Yarar 2019 senesinde Göğüs Kanseri olduğunu ve hastalığını ilk öğrendiğinde ölümü değil kızını düşündüğünü açıklayarak düşüncelerini şöyle ifade etmiştir. Hastalığını rastlantı sonucu bir Check Up aracılığıyla öğrenen tecrübeli oyuncu; Saçlarım, kirpiklerim, kaşlarım döküldü. Aynaya bakınca hâlâ kendime alışamadım ama şükrediyorum. Kel olmak, hiç olmamaktan iyidir. Tedavisi sırasında da “Anestezi doktoruma “Beni mutlaka uyandırın, daha çok rol var oynamam gereken” diye sıkı sıkı tembihlemiştim.”

Tedavisi süren Keiko Belir Yarar yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Keiko Belir Yarar dizi ve filmleri

Keiko Belir Yarar dizileri, oynadığı filmler listesi aşağıda bulunmaktadır.

  • 2019 – Beni Bırakma (Esin)
  • 2011 – Beni Affet (Gülay Piraye)
  • 2011 – Canan (Carla)
  • 2008 – Limon Ağacı (Belkıs)
  • 2008 – Kirpi (Aynur Hanım)
  • 2008 – Havalimanı / İyi Uçuşlar (Aslı)
  • 2005 – Şöhret (Ayşin)
  • 2005 – Ne Seninle Ne Sensiz (Aşkın)
  • 2002 – Yeter Anne
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.