Danla Bilic Kimdir?, nereli, kaç yaşında?

19.01.2022
596
Danla Bilic Kimdir?, nereli, kaç yaşında?

Danla Bilic Kimdir?, biyografi sitemizde Danla Bilic Kimdir? ile alakalı biyografi yazısı hazırladık. Danla Bilic Kimdir? kaç yaşında?, Danla Bilic Kimdir? memleketi neresi, Danla Bilic Kimdir? evi nerede, Danla Bilic Kimdir? nereli, Danla Bilic Kimdir? instagram, Danla Bilic Kimdir? ile alakalı her detay yazımızda..

Başlıklar

Danla Bilic Kimdir? Biyografi

Danla Bilic Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında? Kısa Biyografi

Danla Bilic kimdir? Danla Bilic Sinan Binay oyunu uzun süredir konuşulan konular içinde yerini alırken, Danla Bilici ruj markasını ilerletmekte ve bu hususta sınır engel tanımıyor. Ülkemizde fenomen olmak kolay mı zor mu gelin hep birlikte youtube fenomenlerine ve sosyal platform fenomenlerinin gittiği yollara bakalım.

Biyografi bölümümüzde çok araştırılan yönleri ile sosyal platform fenomeni Danla Bilic yer alıyor. Danla Bilic haberleri ve tüm detayları haber detayımızda. Peki, Danla Bilic kimdir, kaç yaşında?

Danla Bilic kimdir boyu kilosu ne kadar? 1.65 cm boyunda olan Danla Bilic 61 kilodur. Danla Bilici’i popüler yapan? Danla Bilic Kimdir gerçek adı nedir diye merak edenler için gerçek ismi Neslihan Damla Akdemir. Danla Bilic kimdir youtube da nasıl oldu da birden rekor paralar kazanmaya başladı?

Danla Bilic Kerimcan Durmaz ile “Şey Dermişim”

Danla Bilic şu aralar Kerimcan Durmaz ile “Şey Dermişim” youtube kanalında bulunmaktadır. Lakin gelin öncedensine bakalım.

Danla Bilic ruj markası ile istediğimiz düzeyye ulaştı. Danla Bilic ruju ile paralar kazanmaya başladı. Danla Bilic cinsiyet değiştirdi şeklinde iddialar atılmıştı. Danla Bilic erkek hali gibi aramalar yapanlar sonradan korkunç bir gerçekle yüz yüze kaldılar. Danla Bilic erkek miydi peki?  Bu durum yalnızca reklam amaçlı olduğu iddia edilmektedir. Danla Bilic gerçekleri haberimizin detay kısmında. Danla Bilic Çerkes mi sorusu yanıtını halen bulamadı. Danla Bilic dövmesi ile de ön plana çıkmıştır. Danla Bilic geçmişi sırlarla dolu bir insan.  İşte çok araştırılan Danla Bilic yaşamı.

Danla Bilic, yani asıl adı ile Neslihan Damla Akdemir 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gözlerini açtı. İlkokul ve lise eğitimini Kütahya’da bitirdiktan sonra üniversite eğitimini Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü sürdürmeye sürdürmektedir. Danla Bilic YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile bir kitle sahibi olmuştur. Twitter’da futbolcuları trollemesiyle ismini duyurmaya başlamıştır. Bir dönem  Trans birey olduğunu ifade ederek sosyal platform kullanıcılarını kandırmıştır.

“Youtube üzerinden ciddi paralar kazandıktan sonra kendi makyaj markasını oluşturarak internet üzerinden satışlara başlayan Danla Bilic Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal platform fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri kullanıcı hesabı yapmaya hazırlanmaktadır.” En son Danla Bilici Beyaz Show programına konuk bulunacağı bildirilmişti.

Danla Bilic Sosyal medya hesapları

Danla Bilic instagram

Danla Bilic twetter: https://twitter.com/danlabilic

Danla Bilic facebook:https://www.facebook.com/bilicdanla/

Danla Bilic  youtube: https://www.youtube.com/channel/UCJXKKGzjjqnHAEkJsdC7ZKw/featured

Danla Bilic sitesi: http://www.danlabilic.co/

Danla Bilic Fotoğrafları

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.